vesti

Rakija veče u kafani Staro Burence.

U popularnoj staroj zemunskoj kafani Staro Burence ove nedelje očekuje vas zaista izvanredan provod. Ne propustite večerašnje uživanje uz izuzetnu muziku i bogatu ponudu rakija po promotivnim cenama.

Rakija veče u kafani Staro Burence apsolutni je imperativ prestoničkog kafanskog provoda. Gostima će biti dostupne sve domaće rakije, odnosno malina, medovača, divlja kruška, dunja, kajsija, šljiva i pelinkovac, po fantastičnoj ceni od samo 90 dinara. Nesumnjivo vas očekuje pravi spektakl, pogotovo što će veče upotpuniti novosadski tamburaši.

Petak je rezervisan za Laki Bend, dok vas u subotu, 23. novembra očekuje fenomenalno veče uz Bend Burence. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Staro Burence. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Staro Burence, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com