Hodač, vesti

“Rakije za dž” u kafani Hodač.

Popularna kafana Hodač, poziva vas da dođete i uživate u radnim danima kao da je vikend. Večeras ne propustite sjajan provod uz nastup Ilije i Bogdana koji iz nedelje u nedelju sve više oduševljavaju goste Hodača i prave fenomenalnu atmosferu!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U kafani Hodač možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Cene pića u ovoj kafani su daleko jeftinije od klubova, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u provodu. Večeras, kao i svako veče, vas u Hodač kafani očekuju i odlične cene pića.

Kajsiju i Dunju možete piti za 120 dinara, dok su Medovača, Limunovača, Višnjevača, Malina, Kupina, rakija od narandže i kivija samo 150 dinara. Majmunovača je 200 din, pa dođite da probate ove sjajne rakije koje se piju brzinom svetlosti u kafani Hodač. Ili jednostavno kupite flašu za 3950 dinara, i opustite se uz sjajnu muziku.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U kafani Hodač nakon Ilije i Bogdana koji vladaju na harmonici i kontrabasu, sviraće vam i u utorak, dok su sredom i četvrtkom na programu Žuća i Nole, koji sa gitarom i harmonikom prave totalno ludilo. Petak i subota su dani za Orkestar Harmonika Stara kada se nastavlja pravi spektakl.  U nedelju, vaši domaćini kafane biće Orkestar Vrela Noć koji odlično svira sve pesme i svojim osobenim šarmom i vrhunskim umećem stvaraju fantastičnu atmosferu u svim prilikama, pa tako i u kafani Hodač.

Ne propustite ovaj ponedeljak, jer vas očekuje zagarantovano dobar provod koji ćete danima prepričavati.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Hodač možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija u kafani Hodač.

 

beogradnocu.com