Složna Braća, vesti

Rakijom protiv zime u kafani Složna Braća.

Utorkom će vas u popularnoj kafani Složna Braća zabavljati Miloš Trninić Trna. Ne propustite, jer je utorak definitivno idealan dan da proverite zbog čega kafana Složna Braća predstavlja vodeće mesto u Beogradu kada je ovakav tip provoda u pitanju.

Kafana Složna Braća iz nedelje u nedelju pruža svojim gostima sve bolji provod i najniže cene pića u gradu. Od utorka do subote, za sve ljubitelje slatkih rakija, na akciji će biti jabuka – cimet. Ukoliko poručite jedan bokal ovog pića po ceni od 1170 dinara, drugi dobijate gratis! Provod do ranih jutarnjih časova nikako ne izostaje!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Odličan Trna će vas razigrati i raspevati onako kako to samo on ume! Cele nedelje centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Sožna Braća koja vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom. Iz nedelje u nedelju starogradska muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sredom vam sviraju ozvučeni tamburaši Oriental Bend, dok je četvrtkom popularni Naš Način Bend. Petak je rezervisan za Bum Bum Bend, a subota za neodoljivog Nikolu Vasovića. Ovaj program i kafana je najbolja kombinacija i vaš izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Složna Braća, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com