Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Nakon koncerta holandske atrakcije Kraak & Smaak, klub Novi Bitefartcafe najavljuje svoj festival, Musicology, još jednim koncertom koji je samo nagoveštaj programa drugog izdanja festivala.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Raul Midon stiže u Beograd 23. aprila nakon koncerata u Vašingtonu, Maroku i Parizu i po drugi put će svirati za publiku u klubu Novi Bitefartcafe. Nakon prvog rasprodatog koncerta pre dve godine, Raul je radio na novom albumu “Don’t hesitate”, koji će uživo premijerno predstaviti svojim slušaocima iz Srbije i regiona upravo na koncertu u klubu Novi Bitefartcafe.

Osim što je vokalna i sviračka tehnika Midona fascinacija i mnogim poznatim muzičarima poput Herbi Henkoka i Rišar Bona, Raul je postao predmet divljenja i zato što je sve to postigao iako je kao beba ostao bez vida. Ipak, pevač tvrdi da ga ovo ni po čemu ne razlikuje od drugih osoba i da je za uspeh potreban herojski trud, bilo da si u životu nailazio na velike prepreke ili ti je dat gladak početak. Upravo o tome govori i njegov novi album “Don’t hesistate” (Ne oklevaj), koji pored mnogih tekstova o ljubavi i životu, zapravo govori i o negraničenoj čovekovoj moći da uradi sve ono što naumi, a da je najveća prepreka u tome sam sebi.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Ono što je odredilo Raulov put jeste borba protiv stereotipa. Svojim uspehom kao muzičar dokazao je da nisu bili upravu oni koji su mu u detinjstvu govorili da, zbog toga što ne vidi, neće moći da se bavi mnogim stvarima voli.

Raul Midon u klub Novi Bitefartcafe dolazi sam, bez pratnje drugih muzičara. Ali, kada ovaj čovek peva, zvuči kao hor, a kada svira, sigurni ste da slušate orkestar. Ovako o Raulu govori „Njujork tajms“, a svi oni koji su prisustvovali prvom Raulovom koncertu su se u ovo i uverili. Njegova kombinacija virtuoznog sviranja gitare, ritma, pevanja i vokalne trube (oponašanja zvuka trube sopstvenim vokalom) ostavlja bez daha kako one koji se razumeju u muziku, tako i one koji u njoj samo uživaju.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Prvi kontigent karata za Raul Midona je rasprodat i u prodaji su karte iz drugog kontigenta, po ceni od 1200 dinara.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

foto: www.inadittke.com

beogradnocu.com