Hodač, vesti

Raznovrsne rakije samo u kafani Hodač.

Kada neko pomene kafanu Hodač vaša prva asocijacija je garantovano dobar provod, ali i prelepe devojke i niske cene. Ono što definitivno morate da okusite u kafani Hodač jesu najrazličitije vrste rakije. Pored kajsijevače, dunjaveče, medovače i višnjevače, dozvolite sebi da probate i neverovatnu majmunovaču, limunovaču, malinovaču, kupinovaču, kao i rakiju od narandže i kivija. I sve to po neverovatno niskim cenama. Samo izvolite!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Veliki izbor raznih vrsta rakija, kao i dobra muzika na koju ste navikli, učiniće da vaše veče u kafani Hodač, koja radi čak sedam dana u nedelji, bude nezaboravno. Provešćete se bolje nego ikada, a za to će se pobrinuti najfiniji ukusi, kao i pražljivo odabran muzički repertoar, koji će učiniti da na nogama budete čitave večeri.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Za vaš večerašnji provod pobrinuće se Orkestar Vrela Noć, ali to nije sve. Najbolji kafanski provod nastavlja se do kraja nedelje i to u utorak sa Ilijom i Bogdanom, virtouzima na gitari kontrabasu, u sredu i četvrtak sa Žućom i Noletom, dok vas u petak i subotu očekuje fenomenalni orkestar Harmonika Stara, a nedelja je opet rezervisana za Vrelu Noć. Prave boemske noći neće izostati.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Hodač. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče u Hodaču nikako ne propustite. Za sva naredna dešavanja u kafani Hodač rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com