Beograd, Gotik, Klubovi, Najave, vesti

Kao osiguranje pravog provoda odmah dan nakon dočeka Nove Godine u Beograd u klub Gotik dolazi najpoznatiji duo Balkana - JALA BRAT i BUBA CORELLI! Jala Brat i Buba Corelli poznati su u muzičkom svetu još od svojih tinejdžerskih dana kada započinju sa stvaranjem svojih prvih hitova. Svojim hip-hop i rap beatovima uz taktove new sounda postaju nezaobilazna imena balkanske musičke scene. U protekle dve godine, sarajevski dvojac je nastupao gotovo u svakom većem klubu u BiH, Srbiji, Hrvatskoj i ostatku Evrope. Svojim najnovijim hitovima nezaustavljivo osvajaju muzičke vrhove te kod publike izazivaju iščekivanje za stvaranjem novih hitova u saradnji ovog popularnog dvojca. Dakle, 01.01. Buba Corelli i Jala Brat nastup na kojem će retko ko ostati ravnodušan.

CENA:
Cena karte je 10 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 20 eur do 60 eur (uz najmanje od 2 do 5 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni slovom P)
-Barski stolovi od 50 eur do 120 eur (uz najmanje 5 i 6 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su barski stolovi označeni slovom B)
-Visoka sedenja od 60 eur do 210 eur (uz najmanje od 4 do 7 kupljenih karata zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena slovom V)
-Separei od 200 eur do 600 eur (uz najmanje od 5 do 14 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Pojedina dva manja separea mogu se spojiti u jedan veći separe, na mapi su separei označeni slovom S)

PIĆE:
Redovan klupski cenovnik pića uz mogućnost povećanja cena do 10%.

Telefoni za sve informacije za reprizu dočeka Nove godine u klubu Gotik i prodaju karata su:
062 34 34 33          063 34 34 33          063 33 33 44

Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

 

Gotik nov sub11-2

Gotik nov sub11

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com