vesti

Repriza Nove godine sa Acom Lukasom - Lux Events Center.

Jedinstveni Lux Events Center vam nudi reprizu koja će da se pamti i prepričava. Samo sa vama i to za cenu od 40e do 90e najbolju, najluđu, svetski osmišljenu reprizu Nove godine dočekaće najveći domaći pevački as Aca Lukas.

Aca Lukas je lična karta dobrog provoda i zasigurno repriza Nove godine uz njegove najveće hitove oboriće sve rekorde slavljenja ovog praznika. Okružen luksuzom i sjajem ovaj provod uz unikatni vokal našeg najvećeg pevačkog maga nikoga neće ostaviti bez sjanog raspoloženja.

Ovo vatreno slavlje uz ''Kuda idu ljudi kao ja'', ''Lična karta'', ''Pesma od bola'', ''Pao sam na dno'', ''Koma'', ''Nisam preživeo'' i druge neponovljive hitove ovog sjajnog, harizmatičnog pevača uveličaće vam predstojeće praznike i učiniti da u duhu najluđeg provoda ostanete još dugo dugo i to samo zahvaljujući Lux Events Center-u.

U ovom fantastičnom objektu u susret vašim željama i afinitetima najveštiji kuvari koji su "pokupili" znanje od najboljih kuvaće samo za vas. Svečana večera na bazi švedskog stola dočaraće vam duh novogodišnjeg provoda u najluksuznijim hotelima sveta. Raznovrstan ketering inspirisan posluženjem u ekskluzivnim svetskim klubovima i odabir pića ispuniće sve vaše fantazije o najidealnijem dočeku u luksuznom duhu.

Cena rezervacija zavisi od pozicije u okviru tri sektora. Postoji sektor Vip, sektor Separei i sektor Barski Stolovi. Rezervacija uključuje posluženje odnosno za sektor Vip švedski sto i iznosi od 70€ do 90€ po osobi, za sektor Separei bife sto i iznosi 80€ po osobi i za sektor Barski Stolovi kanapei, finger food i iznosi od 40€ do 50€ po osobi.

Repriza Nove Godine 2014 u Lux Events Center.  Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com