Složna Braća, vesti

Reprizirajte najluđe sa Složnom Braćom.

Da biste složno počeli Novu 2014. godinu, valjalo bi da za reprizu svratite u kafanu Složna Braća. Ulaz za ovu fenomenalnu reprizu Nove Godine je 500 dinara i možete da se provedete neopisivo dobro.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Da kafana Složna Braća misli na vas pokazuje i to da će vas dočekati toplo i domaćinski, tako da čim uđete na vrata kafane prvo piće ide na račun kuće što je idealan ulazak u Novu 2014. godinu i sjajan šlagvort za štimanje vašeg raspoloženja za koje će se pobrinuti uvek najbolji Nikola Vasović.

kafana Složna Braća

 Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sjajan ambijent kafane Složna Braća samo za reprizu upotpuniće vaše fenomenalno raspoloženje koje će Nikola Vasović podići do maksimuma i vinuti vas u najbolji provod svih vremena. U Vojvode Dobrnjca 34, biće najboja repriza Nove godine koja će ući u istoriju, fantastični Nikola Vasović, oduševiće vas atmosferom, emocijom, poletom, harizmom, obećavamo da nećete prestati da igrate da se veselite i da slavite, jer to može samo najbolja boemska kafana, kafana Složna Braća.

Ispijene čaše i đuska bez prestanka čeka vas samo za reprizu dočeka i to u vašoj omiljenoj kafani Složna Braća koja će uz predivan glas Nikole Vasovića učiniti da ovu reprizu dočeka ne zaboravite nikada.

kafana Sloćna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za reprizu i za svaki najluđi i najbolji provod u kafani Složna Braća, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati gde se najbolje lumpuje u Beogradu, naša galerija slika je dokaz tome, dođite da doživimo najbolje provode zajedno.

 

beogradnocu.com