Složna Braća, vesti

Reprizirajte Novu godinu u Složnoj Braći.

Reprizirajte najluđu Novogodišnju noć sa jedinstvenom i svima dobro poznatom kafanom Složna Braća. Najluđa repriza vas definitivno čeka u vašoj omiljenoj kafani, gde se najvećim boemima i kafandžijama možete pridružiti po ceni od samo 500 dinara. Ova žurka biće čista senzacija i adresa najboljeg ‘složnog’ provoda sa muzikom za pamćenje. Za vaš jedinstven ulazak u Novu 2014. Godinu, pobrinuće se fenomenalni vokal sjajnih pevačkih sposobnosti Nikola Vasović.

kafana Sloćna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Da kafana Složna Braća misli na vas i 1.januara, pokazuje i to da će vas dočekati toplo i domaćinski, tako da ćete već na ulazu doživeti jedinstvenu uslugu, kada će vas sačekati prvo piće na račun kuće.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U najluđoj noći, moći ćete da uživate u jeftinijim cenama i najboljem provodu ikada u fantastičnom ambijentu kafane Složna Braća. A muzika krene, najvećim pop folk hitovima prigrlite Novu, a zauvek ispratite staru godinu uz jedinstvenog Nikolu Vasovića koji će vas naterati da đuskate do zore.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za reprizu kao i za svaki drugi najluđi i najbolji provod u kafani Složna Braća u Vojvode Dobrnjca. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati gde se održavaju najbolje žurke i provodi u Beogradu. Pogledajte galeriju fotografija vešeg omiljenog portala beogradnocu.com koji je dokaz fenomenalnog i ‘složnog ’ provoda u kafani Složna Braća.

 

beogradnocu.com