Stara Pesma, vesti

Rešite rebus dobre zabave.

Da je ekipa okupljena oko kafane Stara Pesma najkreativnija u gradu iz nedelje u nedelju govore nam sjajne ilustracije. Za sve one koji žele da razmrdaju moždane vijuge, predlažemo da rešite rebus dobre zabave. A za one koji su više raspoloženi za opuštanje i prepuštanje čaši, pesmi i društvu, tu je naravno kafana Stara Pesma, sa svojim nikad boljim muzičkim repertoarom.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Utorak 18. mart savršen je dan za kafanu, posebno zbog toga što će vašem meraklijskom provodu, ukoliko budete odabrali kafanu Stara Pesma, doprineti popularni folk pevač Sloba Vasić. Sloba za kafanu uvek ima jedinstven repertoar, koji oduševi sve goste. Pored toga, njegov vrhunski talenat i fenomenalan glas dodatno će vas očarati i učiniti da prosto ne poželite da napustite kafanu.

kafana Stara Pesma

A ukoliko ipak odlučite da napustite kafanu, već dan kasnije, u sreda 19. marta možete se ponovo u nju vratiti i uživati u nastupu prele Aleksandre Bursać i Miloša Brkića. Sama njihova imena garantuju senzacionalan provod. Isti je slučaj i sa četvrtkom kada nastupa neponovljivi Milan Mitrović, miljenik svih dama koje vole dobru pesmu.

Petak 21. mart rezervisan je za provod uz Miloša Trninića Trnu i Kristinu Kuzmanovsku, dok je subota 22. mart veče za Nikolu Džonija Jakovljevića & Workersi.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Da ne biste propustili ovu izuzetnu nedelju, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju fenomenalnih dešavanja u kafani Stara Pesma, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da ova fenomenalna kafana bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com