Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Shake N Shake vam donosi novi dinamičan koncept pod nazivom RestArt. Svakog utorka za sve ljubitelje fotografije, likovne umetnosti, mode, atraktivne muzike i dobrog druženja pripremamo malo drugačiji After Work Party. Opustite se na reci uz najlepši pogled ka starom Beogradu, osvežavajuća pića, dobro društvo i umetnost.
Ovog utorka vam pripremamo izložbu cveća pod nazivom "The power of flower". U saradnji sa Salon cveća Florami i još nekoliko izlagača cveća u utorak 12.07. od 17h imaćete priliku da uživate u različitom cveću i nesvakidašnjim aranžmanima. Osim izložbe cveća možete uživati i u zvucima Duo Incognito. Članice Dua Incognito su afirmisane mlade violinistkinje koje se ne boje da eksperimentišu sa različitim muzičkim žanrovima i inovativnim sredstvima izražavanja u muzici. Pridružite nam se posle napornog radnog dana jer na reci je sve lakše.

Kombinujemo viđeno i neviđeno, novo i staro! Ne kopiramo druge, napravićemo čak i postolje, posudu ili pakovanje posebno za cvet koji Vam se dopadne. Ispred Salona parkirajte automobil, u Salonu ćemo Vam ponuditi osveženje.
Bavimo se i dekoracijom proslava, poslovnih i privatnih prostora, kao i uslužnim pakovanjem poklona personalizovanih po Vašoj želji. Vidimo se sutra na splavu Shake n Shake!

shake devojke2

 Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

devojke shake1

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com