Beograd, Najave, Restoran, vesti

Restoran Acin Ranč smešten je u Dubokoj Bari u Krnjači i pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti i već na prvu posetu dopašće vam se sve što se ovde nudi.

U otmenom ambijentu restorana Acin Ranč očekuje vas vrhunski gastronomski užitak raznovrsne nacionalne i internacionalne kuhinje koji nudi pažljivo odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, pripremljene i servirane po najvišim standardima ugostiteljstva. Restoran raspolaže sa 300 mesta, a u letnjem periodu je otvorena i bašta. I usluga i jelovnik ispunjavaju najviše standarde tako da, sa restoranom Acin Ranč, prosto ne možete pogrešiti. Atraktivnost ovog mesta je na veoma visokom nivou u prostoru koji je prelepo opremljen.

acin ranc2

Fotografisano u restoranu Acin Ranč

Cene su sjajne, a usluga na najprofesionalnijem mogućem nivou i slobodno se može reći da se približila onome što nude svetski priznati restorani. Budući da ima veliku baštu i da je sam restoran "Pet friendly" imate priliku da dovedete i svoje kućne ljubimce i da se opustite kao ni na jednom drugom mestu. Restoran poseduje i dečije igralište, sa brojnim rekvizitima, tako da ne morate da brinete o svom mališanu kome je ovo idealno mesto za neiscrpnu energiju.

acin ranc4

Fotografisano u restoranu Acin Ranč

U restoran Acin Ranč možete doći na porodični vikend, na poslovni sastanak ili ručak, kompanijsku obuku, seminar, ali i na dobru žurku, a pre svega na prijatan odmor u čarobnoj prirodi. Svratite i uživajte u miru i tišini na mestu koje će vam pružiti prijatne trenutke svojom mirnom okolinom, uslugom, i ljubaznošću. Sigurno se nećete pokajati.

acin ranc1

Fotografisano u restoranu Acin Ranč

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com