Cache, Najave, vesti

Restoran Cache:  Probudite sva vaša čula.

Cache na francuskom jeziku znači zavučeno, skriveno... a takav je i ovaj restoran – skriven od radoznalih pogleda, i neguje sve ono što čini jedno savršeno mesto za uživanje. Zato priuštite sebi priliku da probudite sva vaša čula - spojite dobar zalogaj, ali i dobar provod.

restoran Cache

Fotografisano u Restoran Cache

Preporučujemo vam da obavezno probate njihove skalopine sa pršutom i mocarelom, punjene svinjske medaljone u sosu od crvenog vina, Cache biftek (punjeni biftek), kao i Cache palačinke (nutela, jabuka i domaći preliv od karamele).

restoran Cache

Fotografisano u Restoran Cache

Pored toga petkom i subotom vas očekuje izvanredan muzički program. Petkom vas zabavlja Trio Acoustic Band, dok je subota rezervisana za Casual Band. A od nedelje do četvrtka, svako veče možete da uživate u Cocktail Night.

restoran Cache

Fotografisano u Restoran Cache

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

restoran Cache

Fotografisano u Restoran Cache

 

beogradnocu.com