vesti

Restoran Duomo i u vašem domu.

Restoran Duomo u Silikonskoj dolini može se pohvaliti najboljom ponudom autentičnih italijanskih gurmanluka. Pored izuzetno atraktivne lokacije koja ga čini vrlo popularnim, izuzetno je posećen i zbog vrhunske usluge koju nudi, kao i zbog svakodnevnog uživanja u lepotama enterijera i naravno, nezaboravnih ukusa.

restoran Duomo

Fotografisano u Restoran Duomo

Kuvari u Duomo restoranu koriste samo originalne sastojke, tako da se i pravi italijanski gurmani u ovom restoranu osećaju kao kod kuće. Pored pizza, Duomo se sa ponosom moze pohvaliti i velikim izborom pasti, salata, kao i pažljivo osmišljenom vinskom kartom.

Samo boravak u elegantnom ambijentu restorana Duomo koji odiše pravim šarmom nateraće vas da se vratite. Atraktivnosti ovog restorana kluba, pored izuzetne lokacije, doprinosi i besprekorna usluga. U prijatnom ambijentu dobar provod je siguran. Enterijer je podređen vašem raspoloženju, a muzika uvek pažljivo odabrana.

restoran Duomo

Fotografisano u Restoran Duomo

Čak i u ovim hladnim danima, možete se prepustiti snežnoj idili u bašti ovog restorana, zahvaljujući inovativnom konceptu grejanja koji je zasnovan na principu infracrvenog zagrevanja... Restoran Duomo je mesto koje će Vas osvojiti svojim šarmom, atmosferom, ambijentom i ukusnom hranom. Zato ćete mu se vraćati često i sa radošću.

Ono što je jako bitno je to da ukoliko ne možete doći do restorana ili jednostavno želite da u specijalitetima italijanske kuhinje uživate kod kuće, da vam restoran Duomo može dostaviti spremljenu hranu na željenu adresu.

restoran Duomo

Fotografisano u Restoran Duomo

U iščekivanju ovih neverovatnih specijaliteta pogledajte našu galeriju fotografija. Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com