Beograd, Restoran, vesti

Restoran Enso je, za skoro šet meseci rada, zauzeo bitno mesto na gastronomskoj mapi Beograda. Glavna želja i težnja ovog restorana je da postane omiljen restoran ljubitelja fine kuhinje, koji će se iznova vraćati kako bi uživali u kulinarskim inovacijama i specijalitetima njihovog mladog tima. Ovi vrhunski majstori kuhinje, kreirali su jela izvanrednog ukusa, koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Meni restorana nudi raznovrstan izbor internacionalnih jela, interpretirana kroz prizmu francuske moderne kuhinje.

Enso jpg.

Fotografisano u restoranu Enso

U susret lepom vremenu, Enso uvođenjem letnjeg menija predstavlja nešto sasvim drugačije, sastavljeno od laganih i aromatičnih jela, koja svojim bojama, ukusima, mirisima i sezonskim namirnicama asociraju na leto i lakoću koje ono nosi.

Enso jpg. 1

Fotografisano u restoranu Enso

Trude se da neguju kulturu hrane i pripremaju je s ljubavlju, što gosti mogu osetiti u svakom zalogaju. Prijatan enterijer, ušuškana, magična bašta i nasmejani konobari dodatno krase ovo mesto i mame goste da uživaju u svim čarima koje restoran Enso pruža.

Enso7

Fotografisano u restoranu Enso

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com