Beograd, Restoran, vesti

U blizini zgrade SIV-a nalazi se restoran Flert čiji je prostor pažljivo dizajniran, u savremenom stilu, za poslovne sastanke, korporativne prezentacije, koktele, porodične skupove, druženja i proslave. Ali opet, ono što ga izdvaja i čini posebnim nije njegov dizajn, ni to što ima prijatno osoblje, lepu baštu, dobru muziku – iako su to sve činjenice. Poseban je jer ima krajnje neočekivan meni. Hrana se sprema po tradicionalnim recepturama s tim što je iskusan tim restorana na čelu sa šefom kuhinje osmislio još bogatiji jelovnik.

restoran flert2

Fotografisano u restoranu Flert

Pored odličnog menija, svaki dan imaju desetak kuvanih jela za ručak, nešto zanimljivo slatko, a i doručak je vrlo raznovrsan. Nekoliko omleta sa različitim dodacima, viršle, sendviči, fenomenalni burgeri, ali i kačamak, palentu pa i poparu. Sve ostalo je super, ali ovo je razlog zbog koga svaki dan jedva čekamo da naletimo i proverimo čega ima.

flert restoran3

Fotografisano u restoranu Flert

Malo drugačiji pristup od svih restorana u okolini učinio je da se tokom dana ljudi utrkuju za svaki slobodan sto, i da se iz dana u dan vraćaju. Lep ambijent čini ovo mesto odličnim za večernju kaficu ili razgovor sa nekim posebnim ili da sa drugarima pogledate utakmicu ili teniski meč. Flert je mesto gde kolege sa posla postaju ekipa posle posla, gde se uz času vina razmenjuju kako važne informacije tako i tračevi, mesto gde se upoznaju interesantne ličnosti i gde se rađa i poneka ljubav. Flert je polazna tačka večernjih izlazaka, a ponekad i mesto za provod koji se pamti.

restoran flert

Fotografisano u restoranu Flert

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

 

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkogCall Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com