Beograd, Restoran, vesti

U ulici Vojvode Stepe, koja polako ali sigurno prerasta u bulevar, na tri tramvajske stanice od Autokomande, a preko puta Dvanaeste beogradske gimnazije, smestila se Kuhinja. Budući da je, kako i sam naziv restorana kaže njegova suština kuhinja, svi ostali razlozi dolaska gostiju su sporedni ali se i o njima detaljno vodi računa. Jasno je da se ovde dolazi da se dobro i obilno jede, ali posebnu čar vašem uživanju u hrani daje izvanredan ambijent. Iako kažu da se u Kuhinji i enterijer i eksterijer jasno vide na tanjiru, naglasili bismo da vas do restoranskog dela vodi prelepa bašta, koja je u letnjoj sezoni pravi hit, kao i da na spratu postoji odeljak za nepušače.

kuhinja1

Fotografisano u Restoranu Kuhinja

Kuhinja u ponudi ima neobicno širok izbor jela. Cene su veoma pristupačne pa ne morate preterano brinuti o svom novčaniku, već se na miru možete prepustiti hedonističkom uživanju u vrhunskoj hrani. Ono što je takođe jako bitno jeste da restoran Kuhinja nudi porcije koje teško savladavaju i kabasti gurmani, tako da nema šanse da ovde ostanete gladni. Upravo je sve ovo recept za dar i savremeni restoran kakav je restoran Kuhinja.

Ovde se dolazi da se za pristojne pare dobro i obilno jede i da se uživa u hrani i dobrom društvu, što svakako ne sme da se propusti. Restoran Kuhinja otvoren je od 10 h, a radi sve do ponoći.

kuhinjarestoran

Fotografisano u Restoranu Kuhinja

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com