vesti

Restoran Nachos - novogodišnja noć na meksički način.

Ukoliko želite da uz neverovatne meksičke ukuse uđete u 2014. godinu,beogradnocu.com je tu da pomogne. Naime, restoran Nachos nudi izvanrednu ponudu za novogodišnju noć. Pogledajte o čemu se radi!

restoran Nachos

Fotografisano u Restoran Nachos

Novogodišnju noć u restoranu Nachos možete provesti besplatno! Jedino što je obavezno jeste večera, ali u ovakvom restoranu je svakako nemoguće biti a ne uživati u vrhunskim specijalitetima meksičke kuhinje, pripremljenim od strane vrhunskih profesionalaca i gurmanskih majstora. Pružite sebi jedinstveno i drugačije uživanje za doček 2014.

restoran Nachos

Fotografisano u Restoran Nachos

Inače, restoran Nachos je jedan od najboljih meksičkih restorana u Beogradu sa dugom tradicijom, velikom reputacijom i velikim brojem stalnih gostiju. Ono što mi nazivamo meksičkom kuhinjom ili Tex-Mex kuhinjom, zapravo je izbor američkih kauboja, koji su izvornu meksičku kuhinju oblikovali na način koji je njima kao Evropljanima najviše odgovarao. Enčalade, takosi, burgeri, rebarca, tortilje i kesadilje, samo su neki od specijaliteta u kojima sladokusci širom sveta uživaju već decenijama.

Takođe je važno napomenuti da je u ponudi restorana Nachos i dostava hrane na željenu adresu. Dostava se vrši za Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula – uži gradski deo i Novi Beograd. Pa ukoliko smo vas ovom vešću inspirisali na isprobavanje i uživanje u meksičkim specijalitetima, izvolite!

restoran Nachos

Fotografisano u Restoran Nachos

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć restoranu Nachos. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

U iščekivanju dočeka Nove godine u restoranu Nachos, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u prelepi enterijer i prijatan ambijent. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com