vesti

Restoran Sunce – uvek idealan.

Jedinstveni prestonički provod možete iskusiti u restoranu Sunce, koji uvek predstavlja savršen izbor. U hladnim danima vašem raspoloženju posebno će doprineti Sunce!

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

I ove nedelje u izvanrednom prestoničkom restoranu Sunce očekuje vas fantastični muzički repertoar. U utorak 10. decembra moći ćete da uživate uz sastav Duo Margarita, dok će se u sredu 11. sa vama provoditi Miloš i Aleksandra. Vaš četvrtak obeležiće Balašević tribute bend, tačnije sastav Samo retki nađu retke, a samo dan nakon njih, u petak  za vaše uživanje biće zadužen bend Salsa y Punto. Sastav Stubovi pop kulture nastupiće u subotu 14. decembra, a u nedelju su sa vama Marko i Aleksandra. Takođe je važno napomenuti da restoran Sunce nema muzički dinar. Ono što je sigurno, nećete pogrešiti koji god dan da odberete za vaš provod.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U restoranu Sunce vas, pored svih pogodnosti na koje ste navikli, očekuju i mnogi specijaliteti koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Naime, ono što je obavezno probati svakako je „srećni krompir“ i domaći „ljuti čips“, koji se pravi upravo u restoranu Sunce, a dostupan vam je po ceni od svega 200 dinara. Kao i sve ostale cene u ovom restoranu, i cene najatraktivnijih proizvoda savršene kuhinje izuzetno su pristupačne.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U iščekivanju ovih neverovatnih događaja pogledajte našu galeriju fotografija. Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com