Beograd, Restoran, vesti

Kalemegdanska Terasa je restoran s tradicijom u sklopu istoimene tvrđave. Ovaj restoran je nezaobilazna destinacija svakog turiste i sinonim za pravi hedonizam sa pogledom!

Idealno uklopljena u tvrđavu iz XIII veka, Kalemegdanska Terasa je vanvremensko mesto. Tu se prepliću istorija, tradicija, trajanje, savremeno i moderno. Ovaj restoran će vas ugostiti od 12 sati u podne do 1 sat iza ponoći.

restoran_kalemegdanska_terasa1

Fotografisano u Restoranu Kalamegdanska Terasa

Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Danijel Stevanović koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni, koji sadrži tradicionalna jela spremana francuskom metodom. Očekuje vas visok kvalitet ponude u restoranu Kalemegdanska Terasa koji ne podrazumeva visoke cene jer  su one prilagođene našem tržištu.

Šta god da vam kažemo o restoranu Kalemegdanska Terasa – ništa vam nismo rekli. U ovakav restoran morate doći i sami zaključiti zašto je on jedan od najboljih u gradu.

kalemegdanska terasa

Fotografisano u Restoranu Kalamegdanska Terasa

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com