Restoran, vesti

Restoran X – idila pored reke.

Za sve ljubitelje opuštenog uživanja u prelepom ambijentu pokraj reke, restoran X predstavlja idealan izbor. Ovde se možete odmoriti od prebrzog tempa prestoničkog života, proćaskati sa prijateljima, ali i uživati u fenomenalnim ukusima voćnih salata i drugih specijaliteta.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Uživanje na Adi Huji, na samoj obali Dunava sada vam je dostupno u kombinaciji sa vrhunskom atmosferom kojom odiše restoran X. Idealno je mesto i ukoliko se provodite sa svojim mališanima, jer raspolaže savršenom igraonicom za decu. U popodnevnim časovima ovde se možete maksimalno opustiti uz veliki broj veoma interesantnih koktela.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Međutim, ukoliko vam pak odgovara malo luđi provod,  restoran X takođe nudi izvanredna dešavanja. Naime, svakog vikenda u restoranu X očekuju vas neverovatne reaggae/house svirke, u izvođenju fantastičnih muzičkih sastava. Uz dobro raspoloženje, vaš provod je zagarantovan.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Ukoliko još uvek niste odlučili da posetite ovo izvanredno mesto, pogledajte našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da budete gost restorana X.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u restoranu X, koji važi za jedan od najpopularnijih u prestonici. Ne propustite jedinstveno uživanje na obali Dunava.

 

beogradnocu.com