• Mutapova 5–7
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

U novoj, poslovnoj zgradi na Vračaru otvoren je drugi po redu Pizza Bar u Beogradu. Ovo je mesto gde možete probati najbolju picu u gradu, ali i brojne druge specijalitete koji će vas, bez dileme, oduševiti. Veliki izbor pizza i drugih italijanskih đakonija, pravi su poziv za sve one koji do sada nisu bili da svrate i uživaju u maksimalnom gastronomskom ugođaju. 

Pizza Bar rezervacije - online brzo i lako

Pizza Bar je mesto na koje ste uvek dobrodošli, a ukoliko želite da osigurate sebi mesto u ovom popularnom restoranu i uživate u svim čarima koje ovaj restoran nudi, onda možete da napravite rezervaciju putem Beograd noću. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Pizza Bar restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Pizza Bar menu - jelovnik ovog restorana

Ponuda hrane i pića se blago razlikuje, s obzirom na to da se u Pizza Bar Vračar lokalu koristi Josper peć i samim tim veći je izbor mesa. Na prolećnom meniju Pizza Bara nalaze se pizze i home-made paste, sendviči, salate i potaži, a za ljubitelje mesa tu je Meat street. 

Pizza Bar jelovnik čine još i burgeri s domaćim čipsom, ramsteci, grilovana rebarca... Najtraženije jelo je Black pizza. Sipino mastilo je sastojak koji njeno testo čini crnim, a recept je potekao iz Južne Koreje. Gosti mogu da biraju i između takozvanog Chicago ili Italian testa.

Opis Pizza Bar restorana u Beogradu 

Pizza Bar na Vračaru enterijerom u potpunosti prati priču istoimenog lokala koji se nalazi na Novom Beogradu. Restoran je urađen po svetskim standardima, a posebno je interesantna bašta, koja ima pogled na Hram Svetog Save. U ovom restoranu svi posetioci mogu da uživaju u sjajnom ambijentu i odličnoj hrani koja opija sva čula. 

Pizza Bar Beograd - lokacija

Pizza Bar Vračar je smešten u samom centru Beograda, pa je vrlo lako dostupan svima onima koji odluče da probaju sve specijalitete u ovom restoranu. Adresa na kojoj se nalazi je Mutapova 5-7. U blizini ovog restorana nalaze se i drugi poznati lokali, među kojima su restoran Voulez-Vous, kao i bar-restoran Cross

Pizza Bar Vračar - parking kod restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Pizza Bar na Vračaru jeste ta da ne postoji privatni parking za goste restorana, ali posetioci bez problema mogu naći parking mesto na ulici u neposrednoj blizini lokala. 

Radno vreme Pizza Bara na Vračaru

Pizza Bar Beograd je otvoren svakog dana, te je tokom čitave sedmice na raspolaganju svim zainteresovanim posetiocima i ljubiteljima sjajnih specijaliteta. Radno vreme Pizza Bara je od 08:00h do 00:00h, pa svi koji žele mogu u tom periodu svratiti i uživati u sjajnim picama i drugim specijalitetima. 

Svratite i uživajte u fantastičnim ukusima koje samo Pizza Bar Vračar može da vam priušti. Očekujemo vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pizza Bar (Vračar)
Average rating:  
 1 reviews
 by Aleksandar Sekulic

Najbolja pizza u gradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pizza Bar (Vračar)