• Karađorđeva 48
    Beograd, Sava Mala, Savski venac
  • 12:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Ako ste mislili da u Beogradu ne postoji mesto gde se možete osetiti posebno, mesto koje ima dušu, romantično i svečano, a ujedno i luksuzno, prevarili ste se. Upravo jedan takav restoran, Salon 1905 zauzeo je svoje mesto u zgradi koja važi za jednu od najlepših beogradskih starih zdanja. U pitanju je zgrada beogradske zadruge, poznatija kao zgrada Geozavoda, koja se nalazi u srcu starog dela Beograda, u Karađorđevoj ulici broj 48.

Ovaj restoran ne liči ni na jedan drugi. Potpuno je poseban. Enterijer uređen sa velikim akcentom na detalje u kojem pretenduju prirodni materijali, mermer, bronza i pozlata. Svaki deo restorana uređen je sa izuzetnom pažnjom.

Restoran Salon 1905 je jedan od onih koje ćete odabrati da u njemu proslavite najromantičnije i najvažnije trenutke u vašem životu. Za ovaj restoran se spremate od glave do pete, birate posebne haljine, odlazite u salone da vam naprave frizuru kakva dolikuje mestu na koje idete.

Sve uređeno do poslednjeg detalja, prefinjeni komadi nameštaja, do detalja uređen prostor oko šanka, besprekorni stoljnjaci, konobari koji vode računa i o tome da se osećate kao u bajci su nešto što ovaj restoran podiže nivo iznad svih njemu sličnih.
Osim toga u ovom restoranu možete probati neobične specijalitete kao što su guščija džigerica, teleći kotleti, najbolji tartar biftek, raviole sa zečetinom, kao i savršeno ukusni i dekorisani dezerti.

Ovaj restoran je odličan za sve ljubitelje pravog kulinarskog užitka, a svojom savršenom ponudom hrane i kvalitetnih pića navodi vas da ga ponovo posetite. On je pravo mesto za svečane porodične trenutke, ali i za bitne goste ili poslovne partnere.  Besprekorna usluga, preukusna hrana i prijatna atmosfera su nešto što čini da ovaj restoran ostane u srcu svakog njegovog gosta.

Uživajte u sitnicama, dajte sebi oduška i uživajte u atmosferi koja je rezervisana samo za goste Salona 1905.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Salon 1905