• Karađorđeva 48
    Beograd, Sava Mala, Savski venac
  • 12:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Salon 1905 restoran - dokaz da se Beograd može pohvaliti luksuznim i sofisticiranim ugostiteljskim objektom, restoran koji svojim izgledom podseća na dvorski salon, svoje mesto našao je u zgradi Geozavoda, jednoj od najlepših građevina u prestonici.

Ukoliko želite da doživite ekstravagantno iskustvo, a da svoja nepca počastite istančanim specijalitetima internacionalne kuhinje, bilo da obeležavate neki poseban trenutak, ili želite da kreirate jedan, ovaj restoran je lokacija na koju bi trebalo da se uputite. 

Rezervišite online brzo i lako 

Klub Narodnjaka poseduje kapacitet za 150 ljudi, a kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran kao sinonim za luksuz i ekstravaganciju

Zgrada Geozavoda upečatljiva je i spolja, a ono što vas čeka unutra je magija za sebe. Ovaj restoran je pravi primer kombinacije luksuza, prefinjenosti, i starih vrednosti presvučenih u novo ruho. Ovaj restoran se ne može uporediti ni sa jednim ugostiteljskim objektom u gradu. 

U enterijer je uloženo mnogo znanja i stila, pa je tako svaki detalj pažljivo biran. U prostoru preovladavaju prirodni materijali, a ono što će vam oduzeti dah jeste kombinacija mermera, pozlate i pronze. 

Prefinjenost u najfinijim detaljima je ono što izdvaja jedan ekskluzivan restoran od onih koji bi to voleli da budu. Ovde ćete zateći luksuz sa velikom dozom ukusa, raskoš bez imalo kiča, kako ništa ne bi odvuklo pažnju od specijaliteta koje za vas priprema vrhunski šef. 

Salon 1905 jelovnik - pažljivo pripremljeni delikatesi 

Ekstravagancija na tanjiru je glavno što će vas dočekati u ovom restoranu. U najveće specijalitete ubaraja se pačetina, sveža riba, kao i prvoklasni stejk. Jelovnik je prilagođen svačijem ukusu, a naša preporuka je da svoje jelo završite vrhunskim dezertom i čašom vina.

Adresa i radno vreme restorana 

Restoran se nalazi na adresi Karađorđeva 48 na Sava Mali, u zgradi Geozavoda. Ova lokacija je pristupačna za goste iz svakog dela grada. 

Radno vreme restorana je 12:00h - 01:00h.

Posetite ovaj restoran i otkrijte zašto važi za jedan od najekskluzivnijih restorana u Beogradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Salon 1905
Average rating:  
 1 reviews
 by Nevena

Jako glamurozno mesto, sve odise luksuzom. Ocena 10


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Salon 1905