vesti

Revolucija energičnog zvuka.

Znate onaj osećaj kad želite jednostavno da se oslobodite i izbacite svu negativnu energiju iz sebe?!  E takav osećaj nestaje upravo kad dođete u klub Fabrika na “Friday Adrenaline Party”.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Klub Fabrika biće vaše mesto opuštanja i pozitive i to, ovog petka 31. januara,kada ćete slušati  Najenergičniju muziku i zvuke koji uzburkavaju sva vaša čula. Doživite nešto potpuno novo. Doživite revoluciju slušajući energične zvuke Big Room, Progressive, Tech house muzike. Osetićete vibracije Tommorowland-a i Ultra Music festivala na ovoj spektakularnoj žurci punoj energije, adrenalina, i dobrog provoda!

Takođe, ovog petka u klubu Fabrika moći ćete da čujete obrade starih retro hitova, kao i neke komercijalne singlove koji će vas ostaviti bez daha! Dress code ovog puta neka bude Elegancija (Elegance), a za potpuni doživljaj, tu je i fenomenalna Fabrika - DJ ekipa: Mare Luv, Vladimir Pavlović, Jordy Dice i Viiper.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Subota, 01. februar, u novom klubu Fabrika, očekuje vas “Pure House Energy i 1na1 Party”! Rasveta, ozvučenje i produkcija novog kluba Fabrika ga svrstavaju u top 3 kluba u zemlji! Sve goste koji dođu do 00:30h čeka ista tura pića koju su već poručili na račun kluba, a za dame se spremaju besplatni kokteli!

Za DJ pultom rezidenti kluba, Nikola & Yabba, i ove subote oduševljavaju masu komercijalnim i progressive house-om sa puno retro hitova. Subotom će u klubu Fabrika vladati ogromna energija sa puno dobre i poznate house muzike.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Pored svega ovoga, klub Fabrika raspolaže velikim parking prostorom, tako da ćete uz svaku rezervaciju separea dobiti i vaše parking mesto! Ulaz je besplatan, kao i rezervacije, koje su obavezne. Friday Adrenaline je pod-brend Belgrade Euphoria organizacije.  Kako ne biste propustili ovaj jedinstveni vikend pozitivne energije u klubu Fabrika, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com