Time Out, vesti

RnB SHUFFLIN u klubu Time Out.

U klubu Time Out možete se provoditi čak šest dana u nedelji, a dan rezervisan za ljubitelje RnB muzike jeste utorak. Najbolji RnB ove sezone okupio je sjajnu ekipu u jednom od najpopularnijih prestoničkih klubova. Tradicionalno, i večeras vas u klubu Time Out očekuje RnB SHUFFLIN!

Maksimalno dobra zabava uz kvalitetne zvuke R’n’B/HipHop/Pop/Reggaeton muzike već čitave sezone odvija se u Time Out-u. Redovni gosti navikli su na neopisivu količinu pozitivne energije i prepričavanje ovih žurki u superlativu. Ne propustite večerašnju žurku, već obavezno proverite zašto je utorak u Time Out-u postao sinonim za najbolje RnB žurke u gradu.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

A u iščekivanju nezaboravnog provoda, pogledajte fotografije sa dosadašnjih dešavanja u klubu Time Out. S obzirom na to da fotografi portala beogradnocu.com ne odustaju od provoda, blicevi će sevati i večeras, ali i do kraja nedelje, jer nakon utorka ludilo ne prestaje!

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Već u sredu 7. avgusta u klubu Time Out zabavljaće vas Marina Visković i Željko Šašić, dok vas u četvrtak očekuje nezaboravna živa svirka Dejana Matića. Marina Tadić i Acko pobrinuće se da vam vikend počne na najbolji mogući način, a vaš provod u subotu poveren je Tribal Bendu. U nedelju ne propustite fenomenalnu Miu Borisavljević, koja će scenu deliti sa Bojanom Grujićem.

Za večerašnju žurku, i za sve ostale događaje koje smo najavili, rezervacije možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com