Hodač, vesti

Rođendan kafane Hodač.

Popularna prestonička kafana Hodač slavi svoj rođendan, u ponedeljak 11. novembra. Sve posetioce očekuje gost iznenađenja, koji će maksimalno doprineti spektaklu koji u kafani Hodač nikada ne izostaje. Međutim, to nije sve!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Kafana Hodač poznata je po svojoj savršenoj boemskoj atmosferi, ali i po tome što rado daruje svoje goste. Na proslavi rođendana, kafana Hodač svakoj rezervaciji poklanja šampanjac u ponoć. Budite deo odrastanja Hodača. Ne propustite.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

“Kafana mala ali vredna, gotovo dragocena među kafanskim svetom... Kad oživi u večernjim satima, sva srca zakucaju u ritmu muzike i zveketa čaša. Daire u ruci raspevane devojke, zagrljeno društvo ispred kamina, zagrljeni par u ćošku ispod žmirkajućeg svetla fenjera pokušava da ugrabi trenutak mira... Muzika se razlegla po kafani i uvlači se u svaku poru i ćošak duše... Svirajte noćas samo za nju, kaže ostavljeni mladić, ja ću da pevam, tugujem i plaćam... Veseloj devojci za susednim stolom drugarice naručuju Luckasta si ti... A okupljeni prijatelji uz čašice rakije u kasne sate Kafana je moja sudbina... I tako kafana Hodač noćima upoznaje nove goste i druži se sa starima.”

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervacije za rođendan kafane Hodač, kao i za sva dešavanja na ovom izuzetnom mestu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com