Blaywatch, vesti

Rođendan splava Blaywatch!

“A u međuvremenu” "Pitaju me svi" gde je najbolji provod u gradu “Sedam noći, sedam dana” i gde su “Najbolje žene”, gde možeš naručiti “Tri flaše” i uživati dok oko tebe “Lete svi”... Odgovor je, naravno, Blaywatch, gde je ovog petka pravi “Brodolom”! “Dođi ako ti je stalo” do dobrog provoda i proslavi dvanaesti rođendan splava Blaywatch, uz fantastični Ok Band!

Dakle, u petak 16. avgusta popularni prestonički splav Blaywatch slavi svoj dvanaesti rođendan! Rođendani su uvek posebni dani, tako da vas na ovoj rođendanskoj proslavi , pored standardno dobrog provoda, očekuje i dosta iznenađenja!

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Pored Ok Band-a ovog petka moći ćete da uživate i uz goste čiji će se identiteti otkrivati tek kako se ova letnja noć bude odvijala! Ono što je sigurno, rođendanska proslava biće veče koje će se dugo pamtiti!

Sa vama će slaviti i fotografi portala beogradnocu.com, koji će fotografisati najinteresantnije momente, kako biste imali uspomene u našoj galeriji sa ove nezaboravne večeri!

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Nakon proslave rođendana, splav Blaywatch nastavlja da vam priređuje provod koji važi za jedan od najboljih u gradu. U subotu, 17. avgusta na Savskom keju moći ćete da uživate uz fenomenalne vokalne izvođače. Nastupaće Marina Tadić, Miloš Trninić i Acko. Samo dan nakon toga na sceni će zablistati Ćemo i Ljupka Stević, koji će tradicionalno Veče sportista upotpuniti sjajnom muzikom.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Da biste obezbedili sebi izvanredno veče, uz kvalitetnu muziku i puno pozitive, rezervišite svoje mesto na vreme! To možete učiniti upravo ovde putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com