Kasina Bar, vesti

Romana u ludom provodu.

Fotografi portala beogradnocu.com sinoć su u klubu Kasina u provodu usnimili pevačicu Romanu Panić kako se provodi. Fotografijama vam prenosimo njen stajling, koji je rado podelila sa našim čitaocima.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Popularna pevačica Romana Panić, koja je ove jeseni učestvovala u rijalitiju Farma 5 gde je došla do samog finala, uskoro planira da objavi novu pesmu. Ponovo se vraća svojoj karijeri, ali pored toga ne propušta šansu da se dobro provede i zabavi. Upravo zbog toga klub Kasina bio je njen izbor, jer fenomenalan provod ovde nikada ne izostaje.

Izgleda da je zbog nove numere rešila i da malo poradi na sebi. Da bi zadržala lepo lice i ten, a ujedno sprečila prevremeno starenje, Romana Panić podvrgla se najnovijem tretmanu mezoterapijom. „Zašto bismo bile zarozane i stare kad možemo da budemo zadovoljne, jer može da se izbriše sve ono što ne želimo da vidimo na našim licima. Uradila sam ovo zbog sebe i veoma sam zadovoljna svojim izgledom, jer mi je u suštini, najbitnije da lice bude lepo, čak i bez šminke“ kaže pevačica. Pored toga, promenila je i frizuru, a fotografiju iste podelila je sa svojim fanovima na fejsbuku.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Najbitnije je da je ona zadovoljna, a zadovoljstvom je zračia u klubu Kasina, i ne skrivajući radost i oduševljenje, dobro se provodila u divnom društvu.

Atmosfera u klubu Kasina zaista je uvek sjajna i puna pozitivne energije, pa to nije izostalo ni sinoć. Fotografijama vam uvek prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj se kasnije dugo priča iskjučivo u superlativu. Možete primetiti da su svi nasmejani i prepušteni provodu, a isto možete doživeti ukoliko posetite fenomenalni klub Kasina.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Kasina. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com