vesti

Rubick’s night u klubu Cinema.

Klub Cinema nastavlja u istom duhu i sjajnim žurkama da vam priređuje nezaboravne večeri i najbolji provod u gradu. Tako vas i večeras, 10.novembra, očekuje nešto nesvakidašnje !

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Samo u nedelju RnB veče i Rubick’s Cube Night! Naime, prvih pet gostiju koji reše rubikovu kocku, dobijaju flašu vodke sa šest pića sa strane po izboru! Veoma privlačna i dobra ideja. Ako ste kao mali uspevali da rešite ovaj problem sa Rubikovom kockom, onda vam neće biti teško da večeras vi budete ta osoba koja će počastiti svoje prijatelje i uživati u sjajnoj RnB žurci, samo u klubu Cinema!

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Nedeljom vas očekuje najbolji RnB night u gradu na kome će dirigentsku palicu držati jedan od najpoznatijih gradskih DJ-eva kad je ovaj pravac u pitanju – DeeJay Playa i DeeJay Architect. Zvukovi RnB, Rap, Trap, Hip Hop,Dancehall, Reggaeton House, dovešće klub Cinemu do tačke usijanja i napraviti vrhunsku atmosferu kakva i dolikuje jednom ovakvom klubu. Zato ne propustite veče koje vam sledi i provod koji ćete prepričavati danima.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Dođite u klub Cinema, jer su vam ovde zagarantovana iznenađenja i gosti za koje niste ni pretpostavljali da će doprineti vašoj najboljoj zabavi u beogradskim klubovima.

Da biste bili u toku sa najnovijim vestima i informacijama o klubu Cinema, ali i o čitavom noćnom provodu Beograda, pratite svoj omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com. Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com