Santo Domingo, vesti

“Ruke u vis” u baru Santo Domingo.

U subotu 25. januara prelepa i harizmatična Mirna Košanin, napravila je vrhunsku atmosferu u baru Santo Domingo. Mnogobrojna publika bila je oduševljena, kako njenim stasom, tako i izvanrednim pevačkim sposobnostima.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Mirna je već prvom pesmom podigla publiku na noge, a tako ih držala i sve do kraja večeri. Svojim hitovima "Melanholija" i "Ruke u vis", kao i mnogim drugim fantastičnim muzičkim numerama, oduševila je sve prisutne, koji su uživali apsolutno svim čulima. Posebno oduševljen bio je muški deo publike bara Santo Domingo, jer je Mirna bila energičnija i atraktivnija nego ikada. Atmosfera je bila zaista neponovljiva, a ovaj provod nesumnjivo će se dugo prepričavati.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ne propustite naredna dešavanja u baru Santo Domingo, gde vas očekuje pravi meraklijski provod, uz cene pića prilagođene svačijem džepu. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja.

U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u baru Santo Domingo, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i na ovom atraktivnom mestu za noćni provod zabeležili dosta interesantnih momenata. Uživajte u fotografijama koje će vas nesumnjivo inspirisati da upravo bar Santo Domingo postane neizbežan deo vašeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com