Ona Moja, vesti

Rukometašice i Dačić slavili medalju u kafani Ona Moja.

Kafana Ona Moja sinoć je dominirala u Beogradu i praktično “gorela” od spektakularnog provoda. Velika imena su se okupila u ovoj fenomenalnoj kafani, nakon što su srpske rukometašice osvojile srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kombank Areni. Naše devojke su u društvu predsednika Vlade Srbije, Ivice Dačića, pevača Miroslava Ilića i bivšeg potpredsednika DS-a Dragana Šutanovca, pevale i igrale do zore.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ona Moja na Vračaru se tresla odličnim provodom, a srpske sportiskinje su otpevale i čuvenu “Miljacku” sa Ivicom Dačićem. Premijer Vlade je još u svlačionici, odmah po završetku meča, čestitao rukometašicama na pobedi i velikom uspehu, a nakon toga euforija ih je povela put kafane Ona Moja na Vračaru!

Kao što je obećao prošle godine, Miroslav Ilić je došao u kafanu da uveliča slavlje rukometašica, druženje su počeli pesmom “Ova noć ima čudnu moć” koju su devojke često pevale i tokom samog Svetskog prvenstva. Ovom pobedom nad ekipom Brazila ispunila se želja kapitena srpskog tima Andree Lekić, koja je prizivala pevača posle velike pobede nad Norveškom i plasmana u polufinale.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kako je slavlje teklo, možete videti na našim fotografijama u galerijji portala beogradnocu.com i uveriti o kakvom veselju i sreći govorimo. S obzirom da je srpskim rukometašicama ovo prva medalja posle 2001. godine, nije ni čudo čemu ovolika radost. Veselje “orlica”, trajalo je celu noć uz bend Miroslava Ilića, koji je za specijalnu priliku, sinoć nastupio u kafani Ona Moja. Vi ne propustite da sledeći put dođete u kafanu Ona Moja i uverite se zašto je baš ova kafana izabrana za najbolji provod u gradu!

Veliki uspeh srpskih rukometašica zaslužuje i adekvatnu proslavu, pa će našim srebrnim devojkama biti priređen doček na čuvenom balkonu Skupštine Beograda, večeras u 20 časova. Iako su poražene u finalu Srpkinje nisu mogle da sakriju sreću i oduševljenje posle osvojenog srebra iako su nešto ranije bile kivne na sudije, pogotovo Sanja Damnjanović koja je zajedno sa Draganom Cvijić izabrana u idealan tim prvenstva.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Sa vama se na svakoj žurci u kafani Ona Moja provode i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju odlična mesta za provod. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vaše spekatkularne noći. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod u Onoj Mojoj, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Sutra, u utorak 24. decembra, samo za vaše uživanje i sjajan provod pevaće vam fenomenalni Marko Bulat! U sredu Oliver Stoiljković, dok je četvrtkom Decibel Bend. Vrhunski repertoar i pevači jedino u kafani Ona Moja! Ne propustite najbolji provod u vašoj omiljenoj kafani Ona Moja!

Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com