Gardoš, vesti

S razlogom vaša omiljena kafana.

U njoj je smešteno sve što čini pravi kafanski život i tu neponovljivu boemsku atmosferu autentičnom, u kafani Gardoš. Jelena Gajić se savršano uklapa u ovu gospodsku kafansku priču koja se zove kafana Gardoš  u Zemunu.

kafana Gardoš

 Fotografisano u Kafana Gardoš

Ona će učiniti da sutra veče bude veče vašeg života i da spoznate sve kafanske čarolije o kojima ste toliko maštali i koje svima nedostaju, jer te prave, pravcate kafanske vrednosti čuva samo kafana Gardoš. Jelena Gajić je kreator sjajnog provoda i najvrelije atmosfere sa njom vrlo lako ožive sve one divne kafanske vrednosti zbog kojih se kafana s punim pravom doživljava kao institucija i koja se bezuslovno voli.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

U kafani Gardoš sve su lake note, one koje najviše volite, ima i pop-a i folk-a jer vaše raspoloženje i najbolji provod imperativ su veličanstvene kafane Gardoš  koja priča najlepše priče i u kojima vi svako veče igrate vodeću ulogu. Jelean Gajić, je sve što treba jednoj kafani, sjajni spoj veličantsvenih ritmova i razlog vašeg najboljeg i najlepšeg provoda, kojeg vam nikada nije dosta.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš je kafana u kojoj se najlepše pije i najlepše voli, u nju prosto morate doći, rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg  omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, kafana Gardoš je naša redovna stanica, zaustavite se i vi u postojbini najboljih kafanskih  provoda, čekamo vas.

 

beogradnocu.com