vesti

Sa barom Dash's na koncert Parnog Valjka.

Vaš elitni moderni bar Dash's priprema pregršt sjajnih iznenađenja za vas, svoje verne goste. Menadžment bara Dash's je odlučio da vas istinski obraduje, što je njemu i svojstveno i na šta ste navikli. Tako vas u petak čeka Acoustic Bend-ozvućeni tamburaši, što znači provod do zore i pijanka bez prestanka, a u subotu vas čeka ono istinsko uživanje jer je sa vama Peca Petaković. Ono što će vas posebno oduševiti je to što je vaš bar Dash's odlučio da bude veoma darežljiv, tako da uz promociju Amstel piva deli i besplatne ulaznice za koncert Parnog Valjka, što je bitan događaj posebno za dame.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Peca Petaković umetnik kojem je Aca Lukas prorekao blistavu karijeru, pevač raskošnog glasa uveličaće svaku vašu subotu u baru Dash's. Peca Petaković se proslavio pesmom ''Čuvaj je Bože'', koju možete čuti pored ostalih sjajnih pesama koje izvodi u vašem obožavanom baru Dash's. U repertoaru Pece Petakovića dominira narodni melos, ali njegov glas može da dočara i druge pravce vrlo verno, te tako za ljubitelje dobre pesme uz Pecu i bar Dash's nema zime.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Priča o senzacionalnom enterijeru bara Dash's daleko je stigla i svi su upućeni kakav nesvakidašnji doživljaj mogu sebi priuštiti pod svetlima bara Dash's. Fantastično arhitektonsko rešenju koje poseduje ovaj bar daleko je ispred svih drugih barova. Uz Acoustic Bend i Pecu Petakovića, može uživati u petak i subotu preko 120 ljudi i to u baru svetskog kalibra, kakav je izvanredni bar Dash's sa umetnicima kakvi su uvek senzacionalni ozvučeni tamburaši i Peca Petaković.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je zadovoljstvo koje vaša čula definitivno zaslužuju. Ne lišavajte sebe najboljeg provoda u gradu, a i šire, zato rezervišite trenutke vredne pamćenja putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Budućnost koju projektuje bar Dahs's i nama se veoma dopala, u našoj galeriji fotografija otkrijte na šta smo konkretno mislili i uverićete se da je baš bar Dash's idelan izbor za ovaj vikend.

 

beogradnocu.com