Još Ovu Noć, Najave, vesti

Sa kim biste proveli poslednju noć?

Ako bi vam rekli da vam je ostala Još Ova Noć,  šta biste uradili? Ne znate? E pa mi vam kažemo, da se najbolji trenuci, ili poslednji, provode najlepše u jedinstvenoj kafani Još Ovu Noć.

Jos Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Još Ovu Noć kafana je mesto na kojem trenuci i momenti kulminiraju i mesto na kojem se stvaraju najlepše uspomene. Ovog četvrtka, 5. juna zabavljaće vas Shrikan Bend, dok je petak rezervisan za Negro Bend i šarmantnog Danijela Đurića. Nikako petak nemojte propustiti, jer Danijel pravi atmosferu kojoj nećete moći da odolite. Pogledajte na našim fotografijama kako snima spot u ovoj kafani i budite na istom mestu. Možda i vi postanete glumac u sledećoj pesmi.Ne propustite sjajan provod koji vas očekuje i za vikend! U subotu su na repertoaru Tango & Cash, dok će nedelju obeležiti Frontmen Bend. Očekuje vas sjajna žurka i veče koje ćete prepričavati.

još ovu noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 iliOnline. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com