Poznati, vesti

Sa kim se Nikola Burovac dopisivao celo veče?

Otvaranje kafane Avantura nije moglo da prođe u tišini, pa su tako ovo spektakularno veče obeležile i poznate ličnosti.

avantura burovac

Fotografisano u Kafana Avantura

Budno oko naših fotoreportera "uhvatilo" je u prvi plan mladi bračni par Nikolu Burovca i Milenu Vučić. Iako je prošlo skoro godinu i po dana otkako su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, ovo dvoje pevača i dalje žive kao novopečeni mladenci.

avantura burovac

Fotografisano u Kafana Avantura

Izlaze i zabavljaju se, ali ono što nije moglo da nam promakne, jeste da se Nikola nije "skidao" sa telefona. Iako je Milena sedela pored njega sve vreme, on je skoro celo veče kuckao poruke. Šta vi mislite, sa kim se dopisivao?

AVANTURA

Fotografisano u Kafana Avantura

Podsetimo se, Burovac je u prošlosti bio u centru gej skandala o kome se itekako brujalo, ali njegovoj supruzi Mileni to nikako ne predstavlja problem. Njih dvoje se vole kao i prvog dana, a kako vam je u kafani Avantura izgledao ovaj bračni par, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

avantura burovac

Fotografisano u Kafana Avantura

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com