Tri Kuma Debela, vesti

Sa kumom u kafani.

Kafana Tri Kuma Debela ne simbolizuje samo najbolji provod, to je mesto sa kog nikada nećete poželeti da se udaljite. Kafana Tri Kuma Debela čeka vaše najbolje raspoženje da ga svojim sjajnim repertoarom udvostruči.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sutra u kafani Tri Kuma Debela sve kumove, a i kume čeka Veče Ciganskih Svirača, a vi znate šta to podrazumeva, jer kad se ciga lati violine tu promašaja nema, niko nema takvu dušu kao ciga za violinom. Kafana Tri Kuma Debela je najbolja kafana u gradu, koja će vas uz najbolje Ciganske Svirače sa taktom ili dva potpuno raspametiti.

Kafana Tri Kuma Debela je vaš najbolji drug, kum koji vas nikada neće ostaviti na cedilu, sa njim ćete moći da se provodite od jutra do mraka i da vam nikada ne bode dovoljno, jer porovod u kafani Tri Kuma Debela je jedno rajsko putovanje kroz boemsko uživanje.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Gagino Akustično Veče budi najlepše uspomene četvrtkom, obožavatelji ovakvog vida zabave utočište za sve svoje kafanske nemire sigurno će pronaći u najboljoj kafani Tri Kuma Debela, koja sve radi sa dubokim poštovanjem i profesionalno. Gagino Akustično veče je vrhunski doživljaj za sve emotivce, kao i za one koji se "prave" da to nisu, ovo je veče kad se mašta najslobodnije oseća i kada ćete poželeti da vam se sve lepo iz vašeg života desi ponovo.

I pre nego što odlučite šta treba sve da učinite za nju, kao ispomoć vašoj kreativnosti tu je Bend ''Samo Za Nju'' u kafani Tri Kuma Debela koji vas čeka petkom i garantuje najbolju zabavu koju ne samo da ćete pamtiti nego sa podijuma za igru niko neće moći da vas makne. Čeka vas sjajan provod pun veselih vibracija i prekrasnih osmeha, a kafana Tri Kuma Debela biće sunce vašeg noćnog provoda. Subotom su sa vama najbolji Akustični Tamburaši, momci vašeg života i svirka koja je ćošak od najpozitivnijeg ludila.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela vam kumuje u svim vašim kafanskim ludovanjima. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com