Teatro, vesti

Sa sportistima u Teatru.

Večeras u najpoželjnijem klubu u gradu nastupa atraktivna Mia Borisavljević i tradicionalno i omiljeno Veče sportista. Teatro je klub u kom nikada nije dosadno i obično. Klub Teatro i Mia su spoj koji je vrlo kvalitetan nastupi su vrhunski, performerski vrlo primamljivi i vi sa oduševljenjem išekujete svako njeno pojavljivanje u svetlima optočenom klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Teatro spada u one klubove za koje se čovek prosto veže, često ćete čuti kako su se najlepša poznanstva, neke najznačajnije stvari u životima mnogih ljudi dogodile baš u klubu Teatro jer nekako ta posebna energija koja vlada na ovom čarobnom mestu podstiče čoveka na neke korake koji ga obeleže za čitav život, naravno pozitivno.

klub Teatro

 Fotografisano u Klub Teatro

Klub Teatro je nedeljom uvek ''place to be'', tu ćete sresti sva lica koja u potaji priželjkujete da vidite i dobićete piće za sto baš od najzgodnijih momaka jer u klub Teatro provereno izlaze samo najbolji i najsmeliji frajeri oni za kojima uzdiše pola grada. Klub Teatro je poznat po žurkama koje su ranga najpopularnijih u čitavoj Evropi tako će bez sumnje biti i večeras hot, hot, hot. Najpoželjniji provod u gradu, čiji glavni inicijator danas je popularna Mia Borisavljević.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Klub Teatro mesto na kom se vesele samo odabrani, sa vama na čelu, provode koji ulaze u klupsku istoriju možete besplatno rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Da je klub Teatro najbolje mesto u gradu u to uopšte nema potrebe da sumnjate milioni iskrenih osmeha u našoj galeriji fotografija pravi su garant za to.

 

beogradnocu.com