vesti

Sad je trenutak da pomognemo!

Baš tako. Drage naše noćobdije, svaki dan se družimo sa vama i u lepom tonu vas pozivamo da iskusite ono najbolje iz noćnog repertoara prestonice.

bella casaFotografisano u Klub Bella Casa

Kako smo bili ažurni u tome da ispratimo svako vaše druženje sa prijateljima po našim klubovima, kafanama, barovima i kafićima, tako vas sada pozivimao na solidarnost u ovoj vanrednoj situaciji koja je zadesila celu zemlju, a mnogi naši rođaci prijatelji, sestre i braća ostali su bez svojih domova i njima je u ovom trenutku neophodna naša pomoć. Vaši omiljeni lokali su se organizovali i u vidu humanitarnih večeri, prikuplja se pomoć za ugrožene.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com vas poziva da budete solidarni i da svako izdvoji koliko može i odnese do najbližeg prihvatnog centra  gde su smešteni ljudi evakuisani od poplava. Ono što trenutno najviše treba  su sredstva za higijenu - sapuni, paste za zube, toalet papiri, papirni ubrusi, pelene, zatim konzervirana hrana, flaširana voda, odeća, ćebad, kao i lekovi za šećernu bolest, hipertenziju, glukofaz, spironolakton, kortiazem, farin, hrana za dijabetičare.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ko nije u mogućnosti da pomogne na ovaj način, neka pošalje poruku na 1003 i na taj nači da svoj doprinos. Bitno je da u ovom trenutku budemo solidarni i svesni da je ovim ljudima neophodna pomoć, jer posledice ove elementarne nepogode nažalost nisu kratkotrajnog efekta i njima će tek trebati pomoć u predstojećem periodu. Verujte, zajedno možemo mnogo toga da učinimo. Cena poruke je 100 dinara, preskočite jednu popodnevnu kadu i pošaljite sms,  nekome to znači sve!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com