Malo Bi' Te Tako, vesti

Samo malo, samo tako, bez provoda nikako.

“Kada tebe vidim ja ide sve do đavola, joj... Ti imaš neku čudnu moć, mili Bože upomoć, joj!”

Upravo tako ćete i vi pevati kad posetite popularnu kafanu Malo Bi’ Te Tako. Dobar provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.  Ne propustite uživanje u prijatnom ambijentu, uz dobro raspoloženje i veliku ponudu pića po pristupačnim cenama, kao i fenomenalnu muziku.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako je sinonim pravog fantastičnog provoda, a ovog petka, tačnije večeras, zabavljaće vas Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić. Ovaj uigrani trio učiniće da vaše veče bude zaista neponovljivo. Pažljivo biran muzički repertoar držaće vas na nogama tokom čitave večeri. Budite deo izvanrednog provoda uz cene prilagođene svačijem džepu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Da biste se uverili u dosadašnji izvanredni provod u kafani Malo Bi’Te Tako, pogledajte našu galeriju fotografija. Fotografi našeg portala zabeležili su najinteresantnije momente provoda u ovoj kafani, i takođe se izuzetno dobro provodili.

U subotu 08. februara, u kafani Malo Bi’Te Tako sviraće vam odličan i 100% dobar Bend koji vam neće dozvoliti da napustite kafanu sa lošim utiscima. A verujte nam da je to nemoguće.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Rezervacije za ovaj vikend u kafani Malo Bi’TeTako kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Malo Bi' Te Tako. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da kafana Malo Bi' Te Tako postane obavezni deo vašeg izslaska.

 

beogradnocu.com