Cache, Najave, vesti

Specijalna ponuda restorana Cache.

Priuštite sebi priliku da probudite sva vaša čula u restoranu Cache i uživate u njihovoj novoj ponudi - spojite dobar zalogaj, ali i dobar provod. Vrhunski kulinarski tim restorana Cache je odlučio da obogati svoju dosadašnju ponudu i ubaci par specijaliteta u jelovnik, pred kojima nećete ostati ravnodušni.

cache 3

 Fotografisano u Restoran Cache

U novoj ponudi restorana Cache imate priliku da probate domaću gibanicu, ćureću salatu, pohovanu kikiriki piletinu u sosu, mariniranu jagnjetinu ispod sača sa krompirima u kajmaku, dimljenu kolenicu sa crvenim kupusom i krompirom u kajmaku, lazanje sa domaćim korama i tradicionalnim bolonjez sosom, krambl od kruške i američku pitu sa borovnicama. Ne propustite: Savršen spoj ukusa na jednom mestu - restoran Cache!

bgnocu-33

Fotografisano u Restoran Cache

cache 1

 Fotografisano u Restoran Cache

Rezervacije su obavezne! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

cache 2

Fotografisano u Restoran Cache

cache 4

Fotografisano u Restoran Cache

beogradnocu.com