Hodač, vesti

Samo vaša kafana, kafana Hodač.

Večeras za najbolji štimung ikad  nastupaju Trio Merak i virtouz na violini - Željko. Biće to pravi mali performans i sve u službi vašeg boemskog raspoloženja i meračke duše.Vaša kafana Hodač, brižno vodi računa da kao njeni gosti uvek budete maksimalno ispoštovani i repertoar i usluga i cene, sve je u kafani Hodač savršeno i podređeno gostu.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Bićete oduševljeni svime što je s velikom ljubavlju upriličeno za vas. Žurka će trajati dok vas noge nose, pevaćete, igraćete, uživaćete sa najboljima, jer  Trio Merak i virtouz na violini - Željko, postoje samo zbog vas u prekrasnoj kafani Hodač.

U kafani Hodač, prošetaćete se kroz najbolje ritmove, najbolja izvedba biće u službi vašeg besprekorne zabave. U utorak je Veče sa Ilijom i Bogdanom, već popularno sjajna atmosfera i fenomenalna žurka, nadaleko se zna da je utorak u kafani Hodač upravo ono što svi žele od kafanskih provoda, a to Ilija i Bogdan nesebično pružaju.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U sredu i četvrtak sa vama su Žuća i Nole na gitari i harmonici i neodoljivo rakija veče kada se različiti ukusi i nazdravljanje neumorno druže sa vama po veoma prijateljskim cenama. Atmosfera je božanstvena, prava kafanska noć, sa primesama lude zabave koju ne smete propustiti. Tradicija kvaliteta pečat je kafane Hodač i to je dobar glas koji je u stopu prati.

Trio Merak i virtouz na violini Željko, druže se sa vama i petkom i subotom, dobar zvuk, dobar provod je sve ono za čim težite i što i dobiajte, uvek samo najbolje u kafani Hodač, jer to zaista i zaslužujete.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Ne propustite priliku da budete deo vrhunskih kafanskih provoda u kafani Hodač, rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog  vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. i putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Put dobrog provoda vodi direktno do kafane Hodač i mi vas čekamo tamo, naša galerija fotografija potvrđuje da je tamo sjajan provod, vidimo se!

 

beogradnocu.com