vesti

Samo vaša repriza u kafani Život Moj.

Novogodišnja euforija još diše u svima nama i diže nam raspoloženje do maksimuma. Valjalo bi prvi dan u novoj 2014. proslaviti vatreno, da nam i svi ostali dani u ovoj godini budu vedri i raspoloženi.

kafana Život Moj

 Fotografisano u Kafana Život Moj

Kafana Život Moj, pripremila je fenomenalnu reprizu Nove godine za sve ljubitelje kafanske atmosfere u glamuroznom ruhu, jer kafana Život Moj  je najglamuroznija kafana u gradu, a takav joj je i repertoar i usluga i duh koji se proteže kroz celu kafanu U službi vašeg maksimalnog raspoloženja noćas će sve vaše kafanske maštarije dočarati svojom izvedbom All Inclusive Bend, u čijem repertoaru je zaista sve All Inclusive.

kafana Život Moj

  Fotografisano u Kafana Život Moj

Oni su fantastični i umeju da prenesu energiju i emociju  svake pesme i čim uđete u kafanu Moj Život osetićete vibracije najboljeg provoda. Biće to repriza veka, jer kafana Život Moj poznaje sve vaše kafanske snove. Sve stare kafanske pesme u izvedbi All Inclusive benda dopreće do vaših srca sa takvom lakoćom da ćete poželeti da ovaj provod u kafani Život Moj nikada ne doživi svoj kraj.

Lepe note, slatki gutljaji, predivne emocije i vedrina novogodišnjeg duha čeka vas večeras u najluksuznoj među svim kafanama, kafani Život Moj, ovu reprizu Nove godine, prosto ne smete propustiti jer jedan provod je najbolji.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Da sva naredna dešavanja u kafani Život Moj budu uvek vaša rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas  budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod. U našoj galeriji slika saznaćete zašto će  kafana Život Moj, postati i život vaš.

 

beogradnocu.com