Teatro, vesti

Samo za pobednike.

Kao i svake nedelje, na “Večeri sportista” u klubu Teatro, sinoć takođe nije izostala sportska atmosfera. Naime, odbojkašice kluba TENT iz Obrenovca, juče su savladale ekipu Crvene zvezde, rezultatom 3:0, i ujedno se revanširale za poraz u polufinalu u Kupu Srbije. Na taj način, devojke su zauzele drugo mesto u ligi pred početak plej off-a. Naravno, ovakav uspeh morao je i da se proslavi, pa su se odbojkašice TENT-a nakon uspešne utakmice, zaputile ka populanom klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Pevačica Katarina Gardijan i Nenad Jovanović napravili su fenomenalnu atmosferu i pevali do kasno u noć. Niko nije ostao ravnodušan , pogotovo u društvu sjajnih sportiskinja koje su uveličale sjajno veče u Teatru. Milica Misojčić je privukla pažnju svojim đuskanjem i zadovoljnim osmehom nakon uspešnog meča. Mi im čestitamo na zasluženoj pobedi.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

A klub Teatro i dalje ne staje kad je reč o dobrom provodu. Ovog utorka, odnosno sutra 4. marta, zabavljaće vas Marina Visković i njen kolega Petar Mitić. Četvrtak je dan za Anu Kokić i Nebojšu Vojvodića, dok se ovog petka 7. marta družimo sa Željkom Šašićem, Snežanom Nenom Nešić i Nemanjom Staletović. Subota, 8. mart i Dan žena, rezervisana je za Miloša Radovanovića i Ivanu Bojanović. Znate šta vam je činiti. Povedite svoju lepšu polovinu u Teatro i zabavite se kao nikad do sad.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalni beogradski klub Teatro bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com