Santo Domingo, vesti

Santo Domingo za “Novi” početak.

Krenite u nove početke, nove ljubavi, nove odluke i neka sve novo i lepo započne u vašem omiljenom baru Santo Domingo! Uplovite u Novu godinu sa Santo Domingom i sjajnom muzikom koja će vam upotpuniti čitav doživljaj Novogodišnje večeri.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Za vaš jedinstveni provod biće zadužen fenomenalni Boris Čolić & Cool Band koji će napraviti najbolju atmosferu za pamćenje. Uz najlepše ljude u gradu, vrhunsku uslugu i najbolju ponudu pića i hrane u gradu – samo u Santo Domingu.

Po ceni karte od samo 39 evra, dobijate all inclusive ponudu, u koju spada selekcija najkvalitetnijih domaćih i stranih pića, najboljih koktela po kojima je Santo Domingo izuzetno poznat. Naravno, tu su i ukusni kanapei, koji će vas okrepiti tokom noći. Jedinstvena ponuda, a u Santo Domingu znaju da za doček očekujete i zaslužujete najbolje!

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ukoliko želite da rezervišete visoko sedenje i separe, minimalni broj je kupljenih pet karata, a rezervacije se doplaćuju 50evra i 75 evra za separe. Za veliki separe je rezervacija 100 evra, a najmanji broj osoba sedam. Pult i barski sto se ne doplaćuju.

Tokom čitavog postojanja, iza ovog vrhunskog kafe bara, stoji puno nasmejanih lica, puno poljubaca u ponoć, i puno trenutaka za pamćenje! Očekujemo i vas ove najluđe noći! Proverite zašto mnogi tvrde da su u Santo Domingu pili najbolje koktele u gradu. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu ovom baru.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Santo Domingu. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com