vesti

Saša Katančić nastupa u kafani Bakara.

Jedna od najposećenijih kafana, kafana Bakara, za ovaj vikend pripremila vam je fantastični muzički repertoar. Naime, u petak 22. novembra svoj nastup održaće Zvezda Granda Saša Katančić zajedno sa Miroslavom Ilićem, dok će u subotu 23. novembra vaš domaćin biti spektakularni Scream Bend.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Saša Katančić je deset godina svirao i bio šef narodnog orkestra KUD Srbija, a do 2003. je bio pevač u bendu Slatki Greh, dok od 2003. radi kao klavijaturista u bendu Harisa Džinovića. Pored pevanja bavi se i produkcijom. Njegovo veliko profesionalno muzičko iskustvo ukazuje na nezaoravan provod, koji ne smete propustiti.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Nastup Saše Katančića samo je jedan od razloga da posetite kafanu Bakrara. Ovde vas uvek očekuju promotivne cene, raspoloženi gosti i veoma ljubazno osoblje. Priuštite sebi jedinstveni kafanski provod.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Bakara.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com