Kasina Bar, vesti

Saša Kovačević u Kasina Baru.

Ova pop zvezda inspirisaće njegove verne poklonike za sjajan provod pod svodovima Kasine! Vodeći beogradski koncertni klub Kasina Bar na Terazijama, predstaviće vam u četvrtak 26. decembra, jedan vatreni nastup i melem za ženske oči – Sašu Kovačevića!

bar Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Saša Kovačević je nakon uspešnih singlova srpskom jeziku, rešio da snimi pesmu i na engleskom kako bi bio se probio i na strano muzičko tržište. Pa je tako na engleskom jeziku za pesmu "Nothing but the faith", snimio spot ,a tekst pesme zajedničkim snagama su pisali Saša i njegov brat Rade. Dođite u klub Kasina Bar u četvrtak da čujete kako uživo zvuči Sašina nova pesma.

Pored ovog novog singla, čućete i njegove velike hitove poput "Ruka za spas", "Idemo do mene", "Lapsus", "Kako posle nas", "Ludak", "Piši propalo" i mnoge druge. S obzirom da će popularni pevač Novu godinu dočekati u krugu porodice i sa devojkom, dolazak u klub Kasina Bar je odličan razlog da ga čujete pošto neće nastupati za najluđu novogodišnju noć.

bar Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Volite da đuskate uz njegove hitove, da ga gledate na televiziji, zato spremite svoje glasne žice i najbolje cipele, jer ćete se u četvrtak, samo u fenomenalnom klubu Kasina, provesti nezaboravno veče sa Sašom Kovačevićem! Za vikend, možete sabrati utiske uz fenomenalni No comment Band i Veska Vučkovića. Dođite u klub Kasina Bar i doživite noćni provod na najlepši način!

bar Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Rezervišite svoje mesto na vreme, jer će šarmantni Saša Kovačević napuniti Kasinu do maksimuma. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u klubu Kasina Bar.

 

beogradnocu.com