Blaywatch, Koncert, vesti

Saša Matić večeras priređuje besplatan koncert na splavu Blaywatch.

Večeras će u Beogradu pored velikog solističkog koncerta Svetlane Cece Ražnatović na ušću biti održan još jedan koncert narodne muzike. Saša Matić je najavio potpuno besplatan koncert koji će se večeras održati na splavu Blaywatch. Rezervacije su obavezne i potpuno besplatne zato nemojte da oklevate, već na vreme pozovite naš kol centar i osigurajte svoje mesto na vreme. Saša Matić je poznat po svojim nastupima na koje dolaze mnoge njegove kolege jer napravi veče koje se dugo pamti.

blaywatch devojka

Kada se pomeša Sašin fenomenalni glas, odličan repertoar, pravo vino ili neko drugo alkoholno ili bezalkoholno piće u renoviranom i modernom prostoru kakav je Blaywatch dobar provod je zagarantovan. Dobre narodne muzike nikada nije na pretek, pa vam zato preporučujemo da pravo posle Cecinog koncerta produžite do splava Blaywatch gde vas očekuje Saša Matić i neverovatna žurka koja će zasigurno trajati do zore. Ukoliko niste u Beogradu ili ne može da dođete na Blaywatch večeras, već sutra u galeriji sajta www.beogradnocu.com moći ćete da vidite kakav ste provod propustili u petak uveče u Beogradu, centru najboljeg noćnog života na Balkanu.

Obzirom da za večeras vlada veliko interesovanje rezervišite svoje mesto na vreme putem korisničkog Call Centra na 063 33 33 44 ili Online, a već sutra na beogradnocu.com možete da pogledate slike sa ovog događaja.

 

beogradnocu.com