Stara Pesma, vesti

Saša Matić u Staroj Pesmi.

Naš poznati pevač Saša Matić veselio se juče u kafani Stara Pesma uz uvek razdragane Miloša Trninića Trnu i Kristinu Kuzmanovsku. Saša Matić je jedan od naših najboljih i najcenjenijih pevača, muzikom se bavi od malena, završio je nižu i srednju muzičku školu odsek klavir i kako kaže prva pesma koju je odsvirao i otpevao bila je ''Pozdravi je pozdravi''. Danas ovaj muzičar ima ozbljnu i bogatu karijeru i u svojoj branši je omiljen.

kafana Stara Pesma

 Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Publika je prepoznala kvalitet u njegovom radu i raduje se svim njegovim pesmama, tako da je teško izdvojiti koje su najbolje jer su sve hitovi, ali neke od najlepših su ''Nađi novu ljubav'', ''Kad ljubav zakasni'', ''Ne idi sa njim'' i druge.

Kafana Stara Pesma je sinoć bila mesto najboljeg provoda, ovde su se skupili svi poklonici kafanskog života da uz sjajne Miloša Trninića Trnu i Kristinu Kuzmanovsku proslave još jedan petak i to na onaj pravi boemski način. Kafana Stara Pesma već tradicionalno nudi odličnu zabavu, atmosfera na ovom mestu je uvek na najvišem rangu i gosti su iz dana u dan sve zadovoljniji ovom kafanom kojoj se rado vraćaju.

kafana Stara Pesma

 Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Večeras vas u kafani Stara Pesma najmeračkijoj u gradu čekaju Nikola Džoni Jakovljević i Workersi koji kad je svirka u pitanju rade bez prestanka, sve dok svaki gost ne bude zadovoljan i sve dok provodi ne budu u rangu neponovljivih, jer kafana Stara Pesma uvek nudi za notu bolji provod od svih drugih jer se oslanja uvek na ona stara najbolja kafanska meralila koja nikada ne mogu da omanu.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma je najbolji odabir za kafanski provod koji možete načiniti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi se u kafani Stara Pesma uvek lepo provedemo, posebno kada znamo da nam se vi obradujete čim vidite da sevaju naši blicevi.

 

beogradnocu.com