Kod Ministra, vesti

Sastanak Kod Ministra – otvaranje nove kafane.

Kafana Kod Ministra otvara se u četvrtak 27. februara. Kafana se nalazi na ulazu iz dvorišta Vlade Republike Srbije u ulici Admirala Geprata 14. Od 22h pa sve do ranih jutarnjih sati, očekuje vas mnogo iznenađenja i atmosfera koju ćete dugo pamtiti.

Ovog četvrtaka na otvaranju ove sjajne “političke” kafane pevaće vam fenomenalna pevačica Jasna Milenković Jami. Očaravajućeg glasa, još lepšeg stasa, dugih nogu za igranje, nećete ni pomisliti na sedenje. Jer kad Jami zapeva, svi glasovi utihnu…

Jasna Milenković je jedna od najtraženijih pevačica u našoj prestonici, a nedavno je objavila novi singl “Problematična”. Jami je postala brend najjačeg i najboljeg beogradskog provoda, a i šire, nema dalje…. Ne propustite ovaj kafanski i “ministarski” provod od kojeg ćete definitivni pasti u trans, jer će Kod Ministra biti krcato i goreće od pozitivne atmosfere koja će doći do usijanja.

Ovog četvrtka sjajnim gostima pridružiće se i mnoge javne ličnosti, kako iz sveta sporta i estrade, tako i iz kulturnog i političkog miljea. Nećemo vam ništa otkrivati, a definitivno će sutra porasti uzbuđenje i oduševljenje.

Već u utorak sledeće nedelje, nastupiće Black Pantersi dok se sa Jami opet družimo u četvrtak. Petak je rezervisan za Daču i Poslanike, a u subotu vas zabavlja Dušan Vasić i Ivana Milić. Očekuje vas vrhunsko veče puno entuzijazma zato nepropustite prvi dan i otvaranje kafane Kod Ministra.

Kafanska muzika, kafanska atmosfera, gosti iznenađenja…. Rezervišite svoje mesto što pre! Naravno, pristojne cene za svačiji džep se u kafani Kod Ministra podrazumevaju kao i besplatan ulaz uz rezervacije. Kafana Kod Ministra brzo će zagospodariti svim noćnim provodima, političkim, kulturnim sportskim i svim društvenim temama, jer je repertoar koji se ovde nudi onaj pravi, onaj za dušu…

Rezervacije za spektakularno otvaranje kafane Kod Ministra možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44;063 34 34 33 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a bićemo sa vama i na večeri otvaranja kafane Kod Ministra!

Dođite i osetite čari Ministarstva!

 

beogradnocu.com