Santo Domingo, vesti

Savo Milošević uživa u penziji.

Našem poznatom fudbaleru Savi Miloševiću izgleda da u penziji ide jako dobro. Čovek koji ni po čemu ne liči na penzionera, izgleda toliko dobro da bi se mnogi sa njim rado menjali. Naši fotoreporteri sreli su sinoć Savu Miloševića u popularnom baru Santo Domingo na Vračaru. Mogli smo primetiti da penzija našem fudbaleru itekako prija.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Iako nam je poznato da je Savo ranije dosta slobodnog vremena provodio u noćnim klubovima i barovima u gradu, nakon svih porodičnih tragedija, kada je izgubio oca, dedu i brata, ipak uspeva da pronađe neki svoj mir i snagu. Ovaj bivši sportista uspeo je da ostvari san o kome mnogi maštaju. Da bude mlad, uspešan, da se obezbedi i da ne mora više da radi. Status penzionera je stekao posle sedamnaest godina izuzetno uspešne internacionalne karijere fudbalera.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Sinoć se u baru Santo Domingo uz sjajne ritmove Ivane i Nani Benda, Savo sjajno provodio. Fenomenalna atmosfera i dobra ekipa kakva je inače u Santo Domingu nije ni sinoć podbacila i bilo je više nego fantastično.

Santo Domingo bar uvek popravi raspoloženje i nudi nezaboravne vikende, vrhunske muzičare i bendove, koji živom svirkom podižu atmosferu i čine da zaboravite na sutra. Nastupi poznatih klubskih pevača i bogat muzički repertoar zabaviće vas kao nikad do sad.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Neka bar Santo Domingo bude vaša omiljena destinacija, kao i celom gradu. Svoj najbolji provod možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi se radujemo druženju sa specijalnim domaćinima Santo Dominga i još boljim gostima. Pogledajte u našoj galeriji fotografija kakve su večeri u Santo Domingu.

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta. A pored vesti i informacija koje se tičnu noćnog života Beograda, i provoda generalno, vaš omiljeni beogradnocu.com prenosi vam i dokaze najboljeg provoda. Pogledajte našu galeriju i uživajte u najistaknutijim momentima provoda koji vam naš grad pruža.

 

beogradnocu.com